La cuina de les comarques de Girona properes als Pirineus és un combinat de qualitat, fidelitat a la tradició i innovació. Pel que fa a les comarques nord-catalanes -- Fenolleda, Rosselló, Capcir, Alta Cerdanya, Confl ent i Vallespir--, també a redós del Pirineu, constitueixen un lloc privilegiat pe...
La cuina de les comarques de Girona properes als Pirineus és un combinat de qualitat, fidelitat a la tradició i innovació. Pel que fa a les comarques nord-catalanes -- Fenolleda, Rosselló, Capcir, Alta Cerdanya, Confl ent i Vallespir--, també a redós del Pirineu, constitueixen un lloc privilegiat per a la conservació i tipificació dels productes autòctons. Aquesta zona continua fent honor a la frase de Josep Pla, que afirmava que era on es menjava millor de Catalunya. Però l'escriptor es lamentava de la pèrdua d'identitat de la cuina de la Catalunya del Nord, a causa de la influència de la cuina francesa. Eliana Thibaut i Comalada, pràcticament del no-res i amb un esforç i una dedicació titànics, va tornar a donar senyals d'identitat a aquesta cuina del nord dels Pirineus.
Subscriu-te al nostre butlletí
Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.