• CUINA DEL CONILL, LA

    MORELL I BITRIA, JOSEP M. PAGES EDITORS CUINA Ref. 9788497796859 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Prop d?un centenar de receptes de conill omplen aquestespàgines. Un llibre dedicat exclusivament a una bona carn, poc greixosa i fàcil de cuinar. ¿Com voleu cuinar el conill avui: guisat, estofat, fregit, escabetxat, a la brasa, marinat o bullit? Tots els secrets de la cuina del conill gràcies al xe...
    Dimensions: 260 x 115 x 9 cm Peso: 226 gr
    Sense estoc
    12,00 €
  • Descripció

    Prop d?un centenar de receptes de conill omplen aquestespàgines. Un llibre dedicat exclusivament a una bona carn, poc greixosa i fàcil de cuinar. ¿Com voleu cuinar el conill avui: guisat, estofat, fregit, escabetxat, a la brasa, marinat o bullit? Tots els secrets de la cuina del conill gràcies al xef Josep M. Morell.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades