• CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA, LA

    RECEPTES TRADICIONALS

    SOLÉ TORNÉ, DAVID FARELL Ref. 9788492811663 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d’una forma de cuinar exemplar.Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gra...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92811-66-3
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : SOLÉ TORNÉ, DAVID
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : REBOST I CUINA
    • Nº de col·lecció : 11
    Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d’una forma de cuinar exemplar.
    Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l’àrea d’influència de la mar. La cuina d’“abordo” és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d’una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l’arròs i els fideus, la picada, l’allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades