• TEORIA I PRÀCTICA DEL VERMUT

    SUCARRATS I MIRÒ, JOSEP/VAQUER I LLOP, MIQUEL ÀNGEL/MARTÍN I LAMATA, SERGI ARA LLIBRES CUINA Ref. 9788416154241 Altres productes del mateix autor
    Adéu còctels i combinats, cerveses artesanals i infusions macrobiòtiques: arriba el vermut! Una terrassa on toqui el sol, bona companyia i un vas de vermut: tot un estil de vida.Per què és tan modern recuperar el que ja bevien els nostres avis? Per què ens el prenem de la mateixa manera, al mateix m...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    18,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16154-24-1
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : SUCARRATS I MIRÒ, JOSEP/VAQUER I LLOP, MIQUEL ÀNGEL/MARTÍN I LAMATA, SERGI
    • Nº de pàgines : 176
    Adéu còctels i combinats, cerveses artesanals i infusions macrobiòtiques: arriba el vermut! Una terrassa on toqui el sol, bona companyia i un vas de vermut: tot un estil de vida.
    Per què és tan modern recuperar el que ja bevien els nostres avis? Per què ens el prenem de la mateixa manera, al mateix moment i amb les mateixes tapes? Què té el vermut que encaixa tan bé amb els gustos d?avui dia?
    Teoria i pràctica del vermut és el primer llibre sobre aquesta bevenda deliciosa de tradició tan nostra. Una obra plena d?humor amb consells enginyosos i propostes inèdites, receptes sorprenents, anècdotes curioses i les millors vermuteries per degustar la beguda de moda.
    Un llibre que llegireu glop a glop!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades