• QUINES COSES MES EXTRANYES QUE MENGEM A CATALUNYA

    GUIRADO CABEZAS, MANEL RBA CUINA Ref. 9788482643182 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    A alguns els fan angúnia o simplement no els coneixen, però n?hi ha que se?n deleixen només de pensar-hi.Estem parlant de cargols i menuts de bèsties diverses, com peus, pulmons, tripa, cap, fetge, escaldums, sang, galtes,ronyons?, productes d?una cuina d?aprofitament que, ara que es valora tot el q...
    Ancho: 140 cm Largo: 213 cm Peso: 220 gr
    Sense estoc
    16,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-8264-318-2
    • Data d'edició : 01/05/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Catalán
    • Autors : GUIRADO CABEZAS, MANEL
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : PRACTIC I IL·LUSTRAT
    A alguns els fan angúnia o simplement no els coneixen, però n?hi ha que se?n deleixen només de pensar-hi.
    Estem parlant de cargols i menuts de bèsties diverses, com peus, pulmons, tripa, cap, fetge, escaldums, sang, galtes,
    ronyons?, productes d?una cuina d?aprofitament que, ara que es valora tot el que sigui bo i barat, torna amb força. La
    llista, amb què molts no podran evitar fer una ganyota, es completa amb altres productes rars i no tan econòmics que
    també mengem a Catalunya: peus de rata, anques de granota, espardenyes, anguiles, colomins?

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades