• COCINA MONACAL

    LAS RECETAS MEJOR GUARDADAS DE UNA DELICIOSA TRADICIÓN

    LAURENDON, LAURENCE Y GILLES/ BOUTIN, RICHARD GRIJALBO CUINA Ref. 9788425347672 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Monjas y monjes labradores, hortelanos, jardineros, cocineros, apicultores, molineros, arboricultores, maestros queseros, viticultores, destiladores o pasteleros nos han legado un patrimonio culinario excepcional. En este libro se recogen las mejores recetas de una cocina a imagen y semejanza de la...
    Dimensions: 247 x 198 x 25 cm Peso: 1155 gr
    Sense estoc
    21,90 €
  • Descripció

    Monjas y monjes labradores, hortelanos, jardineros, cocineros, apicultores, molineros, arboricultores, maestros queseros, viticultores, destiladores o pasteleros nos han legado un patrimonio culinario excepcional. En este libro se recogen las mejores recetas de una cocina a imagen y semejanza de la vida en los monasterios frescura del producto y elaboraciones sin artificio-, y que demuestran la excelencia de su saber hacer.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades