• CUINA DE LA MEVA MARE, LA

    LES RECEPTES FONAMENTALS D¿EL CELLER DE CAN ROCA

    ROCA, JOAN COLUMNA Ref. 9788499301761 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El prestigiós cuiner Joan Roca, cap del celebrat restaurant El Celler de Can Roca, recull en aquest llibre que teniu a les mans un recull de receptes de la seva mare Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona.Hi trobareu des dels calamars a la roman...
    Ancho: 130 cm Largo: 205 cm Peso: 236 gr
    Sense estoc
    9,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-9930-176-1
    • Data d'edició : 01/05/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ROCA, JOAN
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : LABUTXACA
    El prestigiós cuiner Joan Roca, cap del celebrat restaurant El Celler de Can Roca, recull en aquest llibre que teniu a les mans un recull de receptes de la seva mare Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona.Hi trobareu des dels calamars a la romana fins als canalons de festa major, passant pel fricandó i la sarsuela de peix. Més de cent vint receptes que constitueixen un petit homenatge a la cuina tradicional catalana, el fonament de la cuina que ell fa al Celler de Can Roca. 

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades