«No sé què tinc, no em trobo bé». Sovint aquestes paraules no són res més que l’expressió de la carència d’algun nutrient en el nostre organisme. El consell d’Hipòcrates i dels nostres pares és: “Cal menjar una mica de tot”. Però què inclou, aquest “tot”? Ho sabem? No cal esperar a estar malalts per...
«No sé què tinc, no em trobo bé». Sovint aquestes paraules no són res més que l’expressió de la carència d’algun nutrient en el nostre organisme. El consell d’Hipòcrates i dels nostres pares és: “Cal menjar una mica de tot”. Però què inclou, aquest “tot”? Ho sabem? No cal esperar a estar malalts per plantejar-nos una coherència en la manera de menjar.Per què cal menjar pa? Quina és la quantitat de fruita o d’oli que necessitem diàriament? En quin aliment trobem el famós omega-3 i per a què serveix? Per què els ous són tan valuosos per a la salut? Aquest llibre és la millor eina perquè els lectors prenguin les seves decisions respecte a la pròpia alimentació.
Subscriu-te al nostre butlletí
Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.