• PUTA HISTÒRIA DE CATALUNYA DE LA IAIA, LA

    MARTELL CAMPRUBÍ, JOFRE/VERGÉS PONS, OLIVER BRIDGE/ LA GALERA Ref. 9788494261749 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    "Aquests joves d'avui en dia no sabien ni cardar un ou ferrat fins que vaig escriure el llibre de les putes receptes. Sí, ara ja saben cuinar però estan tan empanats que no tenen ni puta idea d'història de Catalunya. Ni Guifré el Pilós, ni el Felip de Can Felip, ni el timbaler del Bruc, ni la m...
    Ancho: 150 cm Largo: 215 cm Peso: 382 gr
    Sense estoc
    17,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-942617-4-9
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MARTELL CAMPRUBÍ, JOFRE/VERGÉS PONS, OLIVER
    • Ilustradors : MEJAN AZNAR, PERE
    • Nº de pàgines : 0
    • Col·lecció : BRIDGE
    • Nº de col·lecció : ,  24
    "Aquests joves d'avui en dia no sabien ni cardar un ou ferrat fins que vaig escriure el llibre de les putes receptes. Sí, ara ja saben cuinar però estan tan empanats que no tenen ni puta idea d'història de Catalunya. Ni Guifré el Pilós, ni el Felip de Can Felip, ni el timbaler del Bruc, ni la mare que els va parir. Re, no en tenen ni idea! I qui els hi ha d'explicar? Au, servidora, que ja hi era quan els romans van fundar Tarraco, no et fot! Bueno, què hi farem, Catalunya em necessita. Però primer deixeu-me anar a tancar el foc, que encara se'm cremaran les llenties, cagontot!"

    En aquest llibre la iaia t'explica com s'ha cuinat la història de Catalunya, els ingredients i el temps de cocció, la gent que hi ha posat pebrots, els episodis més picants, les escenes de sang i fetge, els xoriços més impresentables... En fi, la nostra història explicada des de la cuina per una mestra en dir les coses per seu nom, joder!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades