• PER QUÈ ALGUNS PEBROTS PIQUEN I ALTRES NO

    CURIOSITATS ALIMENTÀRIES I EXPLICACIONS CIENTÍFIQUES

    JIMÉNEZ, DANI / PARELLADA, ADA ARA LLIBRES CIENCIA Ref. 9788415224235 Ver otros productos del mismo autor
    Ada Parellada, nascuda a Granollers, el 1967 filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Àngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de ...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sin estoc
    19,90 €
  • Descripción

    • ISBN : 978-84-15224-23-5
    • Fecha de edición : 01/02/2013
    • Año de edición : 2013
    • Idioma : Catalán
    • Autores : JIMÉNEZ, DANI / PARELLADA, ADA
    • Nº de páginas : 304
    Ada Parellada, nascuda a Granollers, el 1967 filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Àngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de comunicació ocupen el dia d?aquesta inquieta restauradora.

    Dani Jiménez, (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en l?ús dels experiments com a eina d?estimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciència no formal a la televisió. En els darrers anys ha col· laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: "Ciència a un euro" i "Ciència a dos euros". Actualment, condueix la secció de ciència a "La partida" de TV3.

Suscríbete a nuestro boletín

Suscríbete y recibirás todas nuestras novedades. Cero SPAM, sólo contenidos de valor.
He leído, comprendo y acepto la política de privacidad
Información sobre el tratamiento de datos