• FRUITS SABOROSOS, ELS

    CARNER, JOSEP EDICIONS 62 LITERATURA EN CATALÀ Ref. 9788492672639 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Al llarg de la seva vida el va anar revisant i, de fet, disposem de tres versions diferents del poemari: a més de la del 1906, es va editar el 1928 i el 1957.A Els fruits saborosos, Carner explicita alguns dels elements que caracteritzaran els postulats del Noucentisme: una certa Grècia ideal com a ...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Peso: 164 gr
    Sin estoc
    9,95 €
  • Descripción

    • ISBN : 978-84-92672-63-9
    • Fecha de edición : 01/06/2010
    • Año de edición : 2010
    • Idioma : Catalán
    • Autores : CARNER, JOSEP
    • Nº de páginas : 136
    • Colección : EDUCACIÓ 59
    Al llarg de la seva vida el va anar revisant i, de fet, disposem de tres versions diferents del poemari: a més de la del 1906, es va editar el 1928 i el 1957.A Els fruits saborosos, Carner explicita alguns dels elements que caracteritzaran els postulats del Noucentisme: una certa Grècia ideal com a model d'una estètica entre el classicisme i el popularisme mediterrani.Aquesta edició consta d'un text introductori i d'un comentari extens de l'ùltim poema, a càrrec de Narcís Comadira (Girona, 1942), autor d'una extensa obra com a poeta. A més, Comadira també és pintor, dramaturg, traductor, crític literari i assagista. Ha publicat molts articles i assaigs sobre el Noucentisme i alguns específicament sobre Carner, continguts a llibres com Sense escut (1998) i Forma i prejudici (2006). Pel que fa a la seva poesia, Formes de l'ombra (2002) recull tots els llibres publicats abans de Llast (2007), el seu últim llibre fins ara.Les propostes de treball i els textos complementaris han anat a càrrec de Carme Arenas, catedràtica de literatura catalana, traductora i editora. 

Suscríbete a nuestro boletín

Suscríbete y recibirás todas nuestras novedades. Cero SPAM, sólo contenidos de valor.
He leído, comprendo y acepto la política de privacidad
Información sobre el tratamiento de datos