• CUINA DELS VALLESANS, LA

    RECEPTES I PRODUCTES DE LA TERRA

    SALSETES, PEP FARELL CUINA Ref. 9788492811656 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Per als qui diguin “un altre llibre de cuina”, s’equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s’escriuen només davant de l’ordinador, però la que teniu a les mans ha sorgit d’entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: convers...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sin estoc
    20,00 €
  • Descripción

    • ISBN : 978-84-92811-65-6
    • Fecha de edición : 01/02/2015
    • Año de edición : 2015
    • Idioma : Catalán
    • Autores : SALSETES, PEP
    • Nº de páginas : 192
    • Colección : REBOST I CUINA
    • Nº de colección : 10
    Per als qui diguin “un altre llibre de cuina”, s’equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s’escriuen només davant de l’ordinador, però la que teniu a les mans ha sorgit d’entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: converses en menjadors, cuines, horts, botigues, obradors, mercats... També cal dir que totes les receptes que hi trobareu han estat realitzades i contrastades per l’autor.
    Molts diuen que “el Vallès és una terra de pas que no té cuina pròpia”. En aquest llibre demostrem tot el contrari: disposem de prou productes i receptari per figurar en els millors llocs de les cuines locals.
    Els vallesans, formats amb aquesta barreja de tradicions, productes, paisatge i cuina, fan que la comarca, en temes d’alimentació, sigui una de les capdavanteres de Catalunya.

Suscríbete a nuestro boletín

Suscríbete y recibirás todas nuestras novedades. Cero SPAM, sólo contenidos de valor.
He leído, comprendo y acepto la política de privacidad
Información sobre el tratamiento de datos