• EL REBOST

    ADOBS, CONSERVES, CONFITURES I LICORS

    LLOPART PUIGPELAT, DOLORS COSSETANIA CUINA Ref. 9788490342176 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El rebost és el primer llibre en català dedicat exclusivament a l'art de la conservació dels aliments. Després d'uns capítols d'entrada on se n'explica la història, els diferents procediments i tot allò que cal saber per a preparar correctament una conserva, el llibre es divideix en vuit grans apart...
    Ancho: 165 cm Largo: 16 cm Peso: 250 gr
    Sin estoc
    14,90 €
  • Descripción

    • ISBN : 978-84-9034-217-6
    • Fecha de edición : 01/03/2014
    • Año de edición : 2014
    • Idioma : Catalán
    • Autores : LLOPART PUIGPELAT, DOLORS
    • Nº de páginas : 240
    • Colección : ALTRES
    El rebost és el primer llibre en català dedicat exclusivament a l'art de la conservació dels aliments. Després d'uns capítols d'entrada on se n'explica la història, els diferents procediments i tot allò que cal saber per a preparar correctament una conserva, el llibre es divideix en vuit grans apartats: les hortalisses, la fruita, les olives, els bolets, els derivats del porc, el peix, els formatges i els licors. La cura per aconseguir un llenguatge intel·ligible per tothom, la claredat de les explicacions tècniques, l'anecdotari, els suggeriments, els comentaris preliminars a cada un dels elements a conservar, fan d'aquest receptari --recollit la majoria de vegades de viva veu-- un llibre de lectura agradable i un manual extraordinàriament útil per als no iniciats. «La conservació dels aliments --diu Edmon Vallès en el seu pròleg-- és una d'aquelles activitats, a la vegada modesta i transcendent, que valen per la unitat immediata i també per a la nostra pròpia educació Una de les innumerables coses belles que ens ofereix, encara vives, el pasat»

Suscríbete a nuestro boletín

Suscríbete y recibirás todas nuestras novedades. Cero SPAM, sólo contenidos de valor.
He leído, comprendo y acepto la política de privacidad
Información sobre el tratamiento de datos