• LLIBRE DEL RECUIT, EL

    VIDA I MIRACLES D'UN LLEVANT DE TAULA

    BONET-COLL, JORDI/LLENAS LLENSA, ALBERT EDICIONS SIDILLÀ CUINA Ref. 9788493874384 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Aquest és el primer llibre que s?ha escrit mai sobre el recuit. Fa només un parell de generacions, moltes pageses el feien a partir de la llet, sobretot d?ovella, i avui el continuen fent alguns artesans. Volgudament o no, al recuit se l?ha confós amb el mató, amb la quallada o amb el brossat... Pe...
    Dimensiones: 165 x 165 x 11 cm Peso: 300 gr
    Sin estoc
    16,00 €
  • Descripción

    • ISBN : 978-84-938743-8-4
    • Fecha de edición : 01/11/2012
    • Año de edición : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autores : BONET-COLL, JORDI/LLENAS LLENSA, ALBERT
    • Ilustradores : LLENAS LLENSA, ALBERT
    • Nº de páginas : 182
    • Colección : QUÈVIURES
    • Nº de colección : 1
    Aquest és el primer llibre que s?ha escrit mai sobre el recuit. Fa només un parell de generacions, moltes pageses el feien a partir de la llet, sobretot d?ovella, i avui el continuen fent alguns artesans. Volgudament o no, al recuit se l?ha confós amb el mató, amb la quallada o amb el brossat... Però és una altra cosa. Per a Josep Pla, el recuit és ?de totes les formes de llet quallada que apareixen en el mercat, el de més qualitat? i ?no té possible rival?.
    Jordi Bonet-Coll ha sabut crear al voltant del recuit una veritable biografia intensa i apassionada, fresca i intel?ligent, que dóna veu a les persones que en feien i a tot un món que girava entorn de la seva elaboració i venda. Pel camí, també ha recuperat les paraules i les receptes, una forma ancestral i popular de transformar la llet en una menja exquisida. De la seva mà visitarem pastors, ovelles i recuiteres i acabarem, segur, volent ficar-hi cullerada.

Suscríbete a nuestro boletín

Suscríbete y recibirás todas nuestras novedades. Cero SPAM, sólo contenidos de valor.
He leído, comprendo y acepto la política de privacidad
Información sobre el tratamiento de datos