• DINER FELIÇ

    UNA ECONOMIA ÈTICA I CONSCIENT ÉS POSSIBLE

    SAMSÓ, RAIMON ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415695516 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Cada vegada se senten més veus que parlen del final del capitalisme i de la necessitat d'abandonar els diners com a únic objectiu vital. Raimon Samsó, gran expert en desenvolupament personal, creu que una nova economia centrada en valors humans és possible, i que si reorientem les nostres prioritats...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sin estoc
    13,90 €
  • Descripción

    • ISBN : 978-84-15695-51-6
    • Fecha de edición : 01/11/2013
    • Año de edición : 2013
    • Idioma : Catalán
    • Autores : SAMSÓ, RAIMON
    • Nº de páginas : 160
    • Colección : INSPIRA
    • Nº de colección : 35
    Cada vegada se senten més veus que parlen del final del capitalisme i de la necessitat d'abandonar els diners com a únic objectiu vital. Raimon Samsó, gran expert en desenvolupament personal, creu que una nova economia centrada en valors humans és possible, i que si reorientem les nostres prioritats en aquesta direcció aconseguim ser més feliços, espirituals i, també, més pròspers.
    A Diner feliç trobaràs orientació i pautes per aquesta nova sensibilitat:
    * Com generar ingressos responsables, sostenibles i feliços
    * Com ens ajuda la banca ètica
    * Cal assumir que el temps val més que els diners i que les persones són més importants que les coses
    * Cal establir el benestar com a objectiu principal de la nova empresa
    * Cal renovar-nos: dels valors decadents cap als valors emergents * Hem d'aprendre a ser líders des del cor i amb els nous valors
    Amb el diner feliç tothom pot arribar a «la veritable prosperitat», en què no cal sacrificar res a canvi de la riquesa: es pot ser feliç, espiritual i alhora pròsper.

Suscríbete a nuestro boletín

Suscríbete y recibirás todas nuestras novedades. Cero SPAM, sólo contenidos de valor.
He leído, comprendo y acepto la política de privacidad
Información sobre el tratamiento de datos