501 receptes catalanes tradicionals per llepar-se els dits. Arròs amb samfaina i botifarra negra, cuetes de rap amb nyores, trinxat de la Cerdanya, fricandó amb moixernons, xai al forn, escudella de l?hostal, platillo de l?Empordà? I bunyols de vent, carquinyolis, coca de Sant Joan, mel i mató, figu...
501 receptes catalanes tradicionals per llepar-se els dits. Arròs amb samfaina i botifarra negra, cuetes de rap amb nyores, trinxat de la Cerdanya, fricandó amb moixernons, xai al forn, escudella de l?hostal, platillo de l?Empordà? I bunyols de vent, carquinyolis, coca de Sant Joan, mel i mató, figues calentes, peres al vi, flam de castanyes... ?Una manera deliciosa i fresca de menjar-se Catalunya comarca a comarca? Josep Roca, d?El Celler de Can Roca
Suscríbete a nuestro boletín
Suscríbete y recibirás todas nuestras novedades. Cero SPAM, sólo contenidos de valor.